Puheenjohtajalta

Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja

Pandemiavuosi 2020 koetteli SHHY:tä kuten muitakin yhdistyksiä. SHHY ei kuitenkaan käpertynyt kuoreensa vaan ylläpiti koulutustoimintaansa aikaisemmin tehdyn toimintasuunnitelman mukaisesti. Kaikki suunnitellut koulutustapahtumat järjestettiin, niiden muoto vain muuttui virtuaaliseksi. XXIV Valtakunnalliset Haavapäivät järjestetään 4.-5.2.2021 virtuaalisena korona tilanteesta johtuen. Virtuaalinen koulutus on uusi koulutuksen muoto, minkä olemme ottaneet käyttöön, jotta voimme järjestää haavakoulutusta turvallisesti. Tämän vuoden haavapäiville voi ilmoittautua aina 3.2. asti edullisella 60 € jäsenhinnalla ja ei jäsenhinnan ollessa 120 €. Haavapäivien jälkeen koko kolmisessioinen koulutus on katsottavissa aina 12.2. asti.

Perinteisesti Valtakunnallisilla haavapäivillä on koottu kassaa koko vuodelle ja hyvinä vuosina on jäänyt säästöäkin. Hyvä tulos on muodostunut runsaasta osallistujajoukosta niin luennoille kuin näyttelyyn. Virtuaalitapahtumamme ovat saaneet runsaan kuulijakunnan, mutta virtuaalinäyttely vaatinee vielä kehittämistä. Haavapäivien näyttely on perinteisesti ollut paikka, josta uusin haavatuotetieto on haettu ja saatu. Multimedia-tekniikka mahdollistaa normaalin keskustelun kuvayhteyksineen, perinteisen näyttelyn hälyn ja tungoksen jäädessä pois. Turvavälitkin ovat kunnossa. Kun pandemian vuoksi terveydenhuollon ovet ovat yrityksiltä sulkeutuneet, arvelisin virtuaalisen näyttelyn kiinnostuksen olevan suuri.

Virtuaalisen haavapäivän osallistumishinnat sekä koulutukseen että näyttelyyn ovat edulliset verrattuna perinteiseen koulutukseen. Syksyn 2020 koulutuksiin osallistuttiin runsain joukoin.

Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja – SHHY:n jäsen tai kannattajajäsen, oletko sinä valmis koulutusmuutokseen ja osallistumalla SHHY:n toimintaan vuonna 2021?

Puheenjohtaja, Lea Pulliainen