Rekisteröityminen, maksaminen ja peruutusehdot

Rekisteröityminen ja osallistumismaksun maksaminen

Rekisteröityminen koulutuspäiville Helsingin Messukeskuksessa alkaa molempina päivinä klo 8.00. Ilmoittautuneille lähetetään tammikuussa 2020 sähköpostia siihen osoitteeseen, minkä ilmoittautuja on laittanut ilmoittautumislomakkeeseen. Sähköposti sisältää mm. käytännön tietoa koulutuspäiville osallistumisesta, ohjeet mobiilisovelluksen lataamiseksi sekä itse tulostettavan osallistumiskortin. Kortti toimii pääsylippuna koulutuspäiville ja iltajuhlaan. Kortti tulee olla päivillä mukana ja esillä. Muovitaskun kortille saa Messukeskuksen tuloaulan rekisteröitymistiskiltä.

HUOM! Mikäli et saa osallistumiskorttia sähköpostiisi, saat sen rekisteröitymistiskiltä saapuessasi Helsingin Messukeskuksen Siipeen!

Osallistumismaksu sisältää pääsyn luennoille, luentomateriaalin sähköisessä sovelluksessa ja ohjelmassa mainitut tarjoilut. Iltajuhla ei sisälly koulutuspäivien osallistumismaksuun. Iltajuhlaan osallistuminen maksaa 40 euroa.
Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jää tulematta koulutukseen. Kts. peruutusehdot.
Osallistumismaksun lasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautumislomakkeessa annettuun laskutusosoitteeseen tavalla, joka lomakkeesta on valittu ilmoittautuessa koulutuspäiville esim. paperilasku, verkkolasku.
Osallistumismaksu tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.
Vaatesäilytysmaksu sisältyy osallistumismaksuun.

Valtakunnalliset Haavapäivät

Jäsenhinta edellyttää, että vuoden 2019 jäsenmaksu on maksettu.
Osallistumishinnat (sis. alv 0%)

Jäsen:
1 pv 200 €, 2 pv 320 €
6.1.2020 jälkeen 1 pv 250 €, 2 pv 400 €
Ei jäsen:
1 pv 250 €, 2 pv 370 €
6.1.2020 jälkeen 1 pv 300 €, 2 pv 450 €

Koulutuspäivien iltajuhla

Juhla järjestetään torstaina 30.1.2020 klo 19.00 alkaen Messukeskuksessa, Helsingissä. Osallistumismaksu iltajuhlaan on 40 euroa sisältäen ruokailun ja ohjelman.

Peruutusehdot

Ennen 6.1.2020 tehdyistä peruutuksista veloitetaan 25 € / osallistuja, 6.1.2020 tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % maksuista. Sairaustapauksesta on ilmoitettava viipymättä, osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan ennen 6.1.2020 vähennettynä 25 € toimistokuluilla ja 6.1.2020 tai sen jälkeen 50 % vähennettynä. Mikäli sairaustapauksen vuoksi osallistujan tilalle tulisi toinen henkilö, on muutoksesta ilmoitettava viipymättä ja kuluina veloitetaan 25 € toimistomaksu.

Jos ilmoittautunut jää saapumatta ilman peruutusta, veloitetaan koko maksu. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla .

Erityisruokavaliot

Vähälaktoosinen ja gluteeniton ruokavalio on merkitty lounasruokiin ja ne ovat saatavilla ilman eri ilmoitusta. Muut erityisruokavaliot tai allergiat osallistuja ilmoittaa itse ilmoittautumislomakkeella kohdassa erityisruokavaliot. Ilmoitathan erityisruokavaliosta myös ravintolan tarjoilijalle tullessasi ruokailemaan.

Tervetuloa!