Olen Sari Korhonen, Suomen Haavanhoitoyhdistyksen Haava-lehden uusi päätoimittaja.

Olen Savonlinnalainen sairaanhoitaja ja auktorisoitu haavahoitaja. Työni on Etelä-Savon hyvinvointialue Savonlinnan keskussairaalan, kirurgian osastolla 2 A ja haavapoliklinikalla.

Haavanhoidon erikoistumisopinnot suoritin 2003 ja auktorisointi myönnettiin vuonna 2006. Olen päivittänyt neljästi vuosina 2010, 2014, 2018 ja 2022. Suomen Sairaanhoitajat ry:n myöntämän Kliinisen hoitotyön erityispätevyyden, pitkäaikaiset terveysmuutokset, haavanhoitotyöstä sain 2022.

Suomen Haavanhoitoyhdistyksessä olen aktiivisesti toiminut vuodesta 2008 alkaen.

Toimitusneuvostossa olen toiminut vuodesta 2018 lähtien puheenjohtajana.

Vt. päätoimittajana toimin yhdessä toimitussihteeri Kielo Turtiaisen kanssa keväällä 2020 kahden lehden verran ja uudelleen Haava 2/2023 -lehdestä lähtien aina Haava 1/24 saakka.


Sari Korhonen on Haava 2/2024 lehdestä lähtien uusi päätoimittaja

Haava lehden saat neljä kertaa vuodessa, kun liityt Haavayhdistyksen jäseneksi. Voit lukea joko painetun lehden tai sähköisen eHaavan, joka löytyy yhdistyksen verkkosivujen kautta omalla sähköpostilla ja jäsennumerolla. Jäseneksi voit liittyä klikkaamalla linkkiä: Liittymislomake – Haavanhoitoyhdistys (shhy.fi)

eHaava on luettavissa läppäriltä, tabletilta tai kännykästä. eHaavasta on lisäksi mahdollista lukea 1-2 ylimääräisiä artikkelia, joita ei painetussa lehdessä ole. Ylimääräiset artikkelit ovat esimerkiksi opinäytetöitä haavanhoidon erikoistumisopinnoista.

Jos haluat tilata Haava-lehden liittymättä yhdistyksen jäseneksi esim. itsellesi, yrityksellesi tai yhdistyksellesi, löydät tilauslomakkeen klikkaamalla linkkiä: Haava-lehden vuosikertatilaus – Haavanhoitoyhdistys (shhy.fi)

Haluan kiittää erinomaista työpariani, toimitussihteeri Kielo Turtiaista ja Haava-lehden mainiota toimitusneuvostoa, joka on hyvin innovatiivinen ja valmis jatkuvasti kehittämään lehteä. Haava-lehti on jo 25 -vuotias ja hyvin tärkeä ammattijulkaisu haavanhoidon parissa työskenteleville.

Kerrothan meille, onko sinusta mukavampi lukea painettua lehteä vai pidätkö mielummin sähköisestä eHaavasta?