Jäsenyys

Suomen Haavanhoitoyhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut huimasti perustamisvuodesta 1995 lähtien. Yhdistyksellä on nykyään 1989 henkilöjäsentä (Päivitetty 31.12.2023) ja 44 yritysjäsentä (Päivitetty 31.12.2023). Yritysjäseninä on mm. haavanhoitotuotteita ja – välineitä myyviä yrityksiä. Yhdistys tukee jäsenistönsä asiantuntijuutta järjestämällä koulutustilaisuuksia, julkaisemalla opetusmateriaalia ja järjestämällä haavanhoidon kehittämishankkeita. Yhdistys ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä ja osallistuu kansainvälisiin kehityshankkeisiin.

Suomen Haavanhoitoyhdistys julkaisee yhdistyksen ammattijulkaisua Haava-lehteä. Yhdistyksen jäsenille lehti sisältyy jäsenmaksuun. Muita yhdistyksen jäsenetuja ovat mm. edullisemmat hinnat koulutuspäiville osallistuessa ja mahdollisuus yhdistyksen apurahojen hakemiseen.

Jäsenetujen saaminen edellyttää vuoden yhtäjaksoista jäsenyyttä ja, että edellisen vuoden jäsenmaksu on maksettu.

Jäsenmaksut 2023

  • Henkilöjäsenmaksu 30 euroa
  • Yritysjäsenmaksu 200 euroa
  • Yrityksen liittymisjäsenmaksu 200 euroa

Yrityksen linkki yhdistyksen www-sivuille sisältyy jäsenmaksun hintaan.

Jäseneksi liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen uusi jäsen saa vastausviestin onnistuneesta lomakkeen lähetyksestä. Lasku jäsenmaksusta tulee sähköpostitse 2–3 viikkoa jäseneksi liittymisen jälkeen. Jäsenmaksu on samansuuruinen huolimatta siitä, mihin aikaan vuodesta jäseneksi liittyminen tapahtuu. Jäsenyys katsotaan alkaneeksi jäsenmaksuvuoden alusta lähtien.

Haava-lehti lähetetään jäseneksi liittymisen jälkeen lehden seuraavasta ilmestyvästä numerosta alkaen. Saman vuoden aiemmin ilmestyneitä numeroita EI lähetetä. Haava-lehden ilmestymisaikataulu löytyy Mediakortista.

Jäsenyys jatkuu, kunnes jäsen ilmoittaa erostaan yhdistykselle täyttämällä yhdistyksen verkkosivuilla olevan eroamislomakkeen. Sääntöjen mukaisesti jäsenmaksu maksetaan myös erovuodelta. Laskun maksamatta jättäminen ei ole irtisanoutuminen.

Yhteystietojen muutokset ilmoitetaan yhdistyksen nettisivuilla olevalla jäsentietojen muutoslomakkeella.

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry on yhteistyössä EWMA (European Wound Management Association) kanssa. Ewman jäsenenä saat esimerkiksi tiedotteita sekä kansainvälisiä koulutuspäiviä jäsenhintaan. Ewman jäseneksi pääset rekisteröitymään täältä.