Podcast

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry tarjoaa juhlavuoden kunniaksi ensimmäisen podcast-jakson. Ensimmäisen jakson nimi on ”Haavojen havinaa 25 vuotta”. Jakso on kuunneltavissa: Spotify, Applen ja Googlen podcast-palveluilla.

Hetkonen, mikä ihmeen Spotify?

  • Spotify on musiikkipalvelu, josta voi kuunnella suoratoistoja Internetistä.
  • Spotifyn sovelluksen voi ladata mobiililaiteille Google-kaupasta tai Applen kaupasta.
  • Spotifystä on ilmaisversio, jonka kautta jakson voi kuunnella. Jakson löydät painamalla hakukenttää suurennuslasista ja kirjoittamalla siihen esimerkiksi jakson nimen ”Haavojen Havinaa 25 vuotta”
  • Kun jakso on löytynyt, painetaan play-näppäintä (vino kolmio).

Haavat Haltuun -podcastsarjan kuvaus

Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n tuottama podcastsarja tarjoaa kuulijalleen asiantuntevaa tietoa ajankohtaisista aiheista. Suomen Haavanhoitoyhdistys ry (SHHY) on vuonna 1995 perustettu moniammatillinen yhdistys, jonka tavoitteita on mm. parantaa vuorovaikutteisuutta ammattiryhmien välillä sekä edistää haavanhoidon kehittämis-, tutkimus- ja opetustyötä. Suomen Haavanhoitoyhdistys ry tekee yhteistyötä eri kansallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Podcast-musiikki: Tom Peltonen (musiikkiin erikoistunut opettaja, rehtori) Botnia Big Band ja Kauhava Big Band (Saksofoni)

 

Podcast-logo: Digitaali

Haavojen Havinaa 25 vuotta -podcastjakson kuvaus

Miksi Suomen Haavanhoitoyhdistys on perustettu? Mitä yhdistykselle ja haavanhoidolle on tapahtunut kuluneen 25 vuoden aikana? Entä miltä yhdistyksen tulevaisuus näyttää? Näitä kysymyksiä käsitellään Haavat Haltuun -podcastsarjan ensimmäisessä jaksossa.

Keskustelijoina ovat Suomen Haavanhoitoyhdistys ry:n (SHHY) perustajajäsen ja kunniapuheenjohtaja Helvi ”Hetu” Hietanen, SHHY puheenjohtaja Lea Pulliainen sekä SHHY:n tiedotusvastaava Jenna Olkkonen.

Meille voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen: infoshhy.fi

Kerro meille esimerkiksi, että mitä mieltä olit ensimmäisestä jaksosta? Haluaisitko kuulla lisää podcasteja yhdistykseltä? Mitkä aiheet sinua kiinnostavat?

Haavojen havinaa 25 vuotta -podcastjakso:

Kaikki jaksot: