Webinaaritallenne

Alla ohessa webinaaritallenne (27.10.2022) pidetystä Kompressiowebinaarista. Webinaari toteutettiin yhteistyössä EWMAn kanssa. Klikkaamalla play-näppäintä, pääset kuulemaan päivän tallenteen. Kesto 3h 32 min 32 sek.

Suuri kiitos,

  • European Wound Management Association (EWMA) yhteistyöstä, erityiskiitos Laura Pohl sekä Niels Duus Nielsen
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, EWMA Presidentiksi valittu, Kirsi Isoherranen
  • Kiitos huippuasiantuntijaluennoista Opri Kuokkanen, Milla Kallio ja Sirpa Nurminen
  • Kannatusjäsenille Steripolar, Suomen 3M, Haltija Group Oy / Berner sekä Lymed Oy
  • Kiitos kaikille osallistujille, ilmoittautuneita oli huikeat 480
  • Sekä kaikille muille webinaarin mahdollistaville toimijoille.

Kompressiowebinaari oli EWMA:n ja SHHY:n ensimmäinen yhteinen webinaari. Webinaari oli maksuton ja koulutuskielenä suomi.
Kompressiowebinaarista ei lähetetä erikseen palautekyselyä tai osallistujatodistusta.

Osallistujatodistus on mahdollista saada pyydettäessä sähköpostitse osoitteesta, info@shhy.fi. 

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, joten arvostamme suuresti antamaanne palautetta. Palautetta voi vapaamuotoisesti lähettää sähköpostitse jenna.niemi@shhy.fi tai infopostin kautta. Lisäksi olemme sosiaalisessa mediassa, joten palautetta voi antaa myös esimerkiksi Facebookin ja Instragramin keskusteluosioiden kautta. Kiitos palautteestasi, se on meille tärkeää!

Mikäli et päässyt osallistumaan Kompressiowebinaariin, ei ole syytä huoleen. Kompressiowebinaarista luotiin tallenne, mikä lisätään verkkosivuillemme. Tiedotamme asiasta erikseen sekä verkkosivuillamme että sosiaalisessa mediassa.

Käytössämme oli webinaarin lopussa Kahoot-kisa, jossa jaettiin palkintoja kolmelle nopeimmalle oikein-vastanneelle. Palkintoina SHHY toimittaa voittajille Haavanhoidon kaksi vuosikymmentä -juhlakirjan sekä Kahoot-kisan 1.voittaja sai ilmaisen osallistumisen Valtakunnallisille Haavapäiville 20.4.2023-21.4.2023. Onnittelut vielä voittajille!

EWMA:n toimesta vastaavia kompressiowebinaareja on aiemmin järjestetty esimerkiksi Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa. Webinaarit toimivat osana EWMA Compression Therapy Campaignia.

Tapahtumatiedot löytyy täältä.

Lisätietoja aiheesta täältä.